detector.media
16.03.2023 10:28
Зеленський звернувся до британських редакторів: Активніше поширюйте правду про російську агресію
Зеленський звернувся до британських редакторів: Активніше поширюйте правду про російську агресію
Володимир Зеленський: Вільні медіа України та світу зробили дуже багато, щоб російський терор програвав.

Президент України Володимир Зеленський закликав редакторів британських медіа активніше поширювати правду про російську агресію, адже «журналісти — вільні медіа України та світу — за час цієї війни зробили дуже багато, щоб російський терор програвав».

«Звернувся до учасників і учасниць потужної британської конференції Спілки редакторів. Це зібрання провідних медійників Сполученого Королівства, сильних журналістів, сильних редакторів. Людей, які фактично присвятили своє життя свободі — свободі слова. Закликав їх іще активніше поширювати правду про російську агресію, про наших людей, яким Росія ламає життя, про наш захист, який повертає українцям та всім європейцям свободу й безпеку», — цитує Зеленського пресслужба президента.

Зеленський закликав журналістів просто «поширювати правду», щоб російська пропаганда програвала: «Це треба робити й надалі. Кремль ніколи не переможе правду. Як і Україну».

15 березня президент Зеленський провів зустріч із американською підприємицею, власницею журналу The Atlantic  Лорен Пауелл Джобс. У зустрічі також взяли участь головний редактор журналу Джеффрі Голдберг та публіцистка Енн Епплбаум.

Учасники зустрічі обговорили загрози, створені Росією в кібер- та інформаційному просторі та протидію російським кібератакам на початку повномасштабної війни. Також сторони обговорили подальше залучення українських винахідників та IT-фахівців до боротьби із загарбниками, зокрема до проектів, пов'язаних із дронами.

14 березня Офіс президента повідомив, що Володимир Зеленський провів розмову з медіамагнатом, CEO корпорації Fox та співголовою News Corp Рупертом Мердоком. 

Фото: пресслужба президента України

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY