detector.media
16.03.2023 08:52
Зеленський зустрівся із власницею журналу The Atlantic Лорен Пауелл Джобс
Зеленський зустрівся із власницею журналу The Atlantic Лорен Пауелл Джобс
Сторони обговорили загрози, створені Росією в кібер- та інформаційному просторі та протидію російським кібератакам на початку повномасштабної війни.

Президент України Володимир Зеленський провів зустріч із американською підприємицею, власницею журналу The Atlantic  Лорен Пауелл Джобс. У зустрічі також взяли участь головний редактор журналу Джеффрі Голдберг та публіцистка Енн Епплбаум.

Учасники зустрічі обговорили загрози, створені Росією в кібер- та інформаційному просторі та протидію російським кібератакам на початку повномасштабної війни. Також сторони обговорили подальше залучення українських винахідників та IT-фахівців до боротьби із загарбниками, зокрема до проектів, пов'язаних із дронами.

Лорен Пауелл Джобс

«Ми створили кілька технологій, і вони спрацювали на полі бою. У нас є окремі команди, які функціонують. Також спрацювало таке ноу-хау для нас, як морські дрони. Це була окрема історія, і ми мали там певний результат», —  цитує Зеленського пресслужба президента.

Лорен Павелл Джобс — вдова співзасновника Apple Стіва Джобса, виконавчий директор і засновниця Emerson Collective. За даними відкритих джерел, вона одним із найбільших донорів Демократичної партії США.

14 березня Офіс президента повідомив, що Володимир Зеленський провів розмову з медіамагнатом, CEO корпорації Fox та співголовою News Corp Рупертом Мердоком. 

Фото: пресслужба президента України

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY