detector.media
15.03.2023 09:29
Зеленський провів розмову з власником Fox News Рупертом Мердоком
Зеленський провів розмову з власником Fox News Рупертом Мердоком
Володимир Зеленський: Рік тому саме в цей день під обстріл російських військових у Київській області, у Горенці, потрапила група журналістів, що працювали для Fox.

Президент України Володимир Зеленський провів розмову з медіамагнатом, CEO корпорації Fox та співголовою News Corp Рупертом Мердоком. Про це Зеленський повідомив у своєму відеозверненні 14 березня.

«Рік тому саме в цей день під обстріл російських військових у Київській області, у Горенці, потрапила група журналістів, що працювали для Fox. Тоді загинули Пʼєр Закржевський та Олександра Кувшинова, був важко поранений Бенджамін Холл», — цитує Зеленського пресслужба президента.

Зеленський нагадав, що трохи більш ніж за рік повномасштабної війни були вбиті й поранені десятки медійників: «Кожне життя ми цінуємо, кожного й кожну ми пам’ятаємо».

Журналіст Fox News Бенджамін Холл отримав поранення 14 березня 2022 року під час обстрілу росіян у Горенці під Києвом. Разом з ним під обстріл потрапили оператор Fox News П’єр Закржевський та журналістка Олександра Кувшинова, які загинули в результаті отриманих поранень.

Олександра Кувшинова писала, що росіяни цілеспрямовано ціляться в журналістів. 

У 2023 році Бенджамін Холл випустив книгу під назвою «Врятований». У ній він розповідає про свій досвід репортерської роботи у небезпечних зонах військових дій, зокрема й в умовах повномасштабної війни в Україні, а також про своє виживання після важкого поранення.

Фото: пресслужба Президента України

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY