detector.media
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
13.03.2023 17:10
На війні загинув артист «Ліги сміху», доброволець Роман Іваненко
На війні загинув артист «Ліги сміху», доброволець Роман Іваненко
12 березня українського героя евакуювали «на щиті».

Український боєць, доброволець Роман Іваненко загинув на фронті. До початку повномасштабного вторгнення він був артистом «Ліги сміху», виступав у складі команди «Наш формат».

Про смерть українського захисника пише сайт ТСН із посиланням на повідомлення капітана команди «Наш формат» Володимира Черняка.

«Роман Іваненко, Доброволець, Артист, Чорний Запорожець, форматівець, лігосмішник! Бився за Україну, поки билося серце! Потрапивши в оточення на Вугледарському напрямку, дав бій ворогу разом зі своїми побратимами. Отримав важке поранення, був узятий у полон. Тримався з 24.01. по 28.02. Але від терориста гідної медичної допомоги не отримав! Учора (11 березня — ред.) завдяки штурму ворог із позицій був вибитий.

Сьогодні Романа евакуювали "на щиті"! Світла пам‘ять тобі та усім, чиє життя забрав проклятий ворог з рф. Слава Україні!»,написав на своїй сторінці в інстаграмі Черняк.

Новина про смерть Романа Іваненка приголомшила українських зірок, які знали актора і товаришували з ним, зазначає ТСН. Співчуття рідним артиста висловили гумористи Ігор Ласточкін та Юрій Ткач, акторка Олеся Жураківська, Леся Нікітюк та Володимир Дантес запостили на своїх сторінках в Instagram фото героя.

Фото: Володимир Черняк / Instagram

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY