detector.media
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
10.03.2023 20:30
Медіапремія імені Лоренцо Наталі прийматиме заявки на участь у конкурсі до 28 квітня
Медіапремія імені Лоренцо Наталі прийматиме заявки на участь у конкурсі до 28 квітня
Цією премією відзначають найкращих журналістів з різних країн світу, що висвітлюють питання розвитку, демократії та прав людини.

Європейська комісія розпочала приймати заявки на конкурс, в результаті якого визначать цьогорічних лауреатів медіапремії імені Лоренцо Наталі, одної з провідних журналістських нагород Європейського Союзу. Про це Єврокомісія повідомляє на своєму сайті.

Премію було засновано у 1992 році на честь політика, адвоката, журналіста, колишнього віцепрезидента Європейської комісії Лоренцо Наталі. Цією нагородою відзначають найкращих журналістів з різних країн світу.

Європейська комісія закликає журналістів, які висвітлюють питання, пов’язані з нерівністю, викоріненням бідності, сталим розвитком, навколишнім середовищем, біорізноманіттям, цифровими ресурсами, робочими місцями та зайнятістю, освітою й розвитком навичок, міграцією, охороною здоров’я, миром, демократією та правами людини, подати заявку онлайн.

Журналісти можуть подавати письмові, аудіовізуальні чи мультимедійні роботи в одній із наступних категорій:

Заявки відкриті для репортажів будь-якою мовою, але мають супроводжуватися перекладом однією з мов конкурсу: англійською, французькою, іспанською, німецькою або португальською.

Кожен переможець отримає 10 тис. євро. Переможцю в категорії «Найкращий журналіст-початківець» також буде запропоновано співпрацю з відомим медіа.

Переможці будуть оголошені на церемонії вручення медіапремії Лоренцо Наталі 2023 у Брюсселі.

Кінцевий термін подання заявок – 28 квітня 2023 року.

Фото: скриншот

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY