detector.media
10.03.2023 16:07
14 березня — презентація благодійної книги «Рятуючи чотирилапих (та людей) в Україні»
14 березня — презентація благодійної книги «Рятуючи чотирилапих (та людей) в Україні»
Ініціатива Save Pets of Ukraine від Kormotech випустила благодійну книгу про порятунок від війни тварин та їх люблячих людей. Всі кошти направлять на допомогу чотирилапим.

У вівторок, 14 березня, всеукраїнська ініціатива Save Pets of Ukraine запрошує  відвідати івент — презентацію  благодійної книги «Рятуючи чотирилапих (та людей) в Україні».

«Це збірка надихаючих історій про хоробрих хвостиків та їхніх турботливих людей, які разом рятувались від війни, долали труднощі та допомагали один одному пережити найважчі дні», — повідомляють організатори.

Книга має на меті привернути увагу до безпритульних тварин в Україні, яких за останній рік стало значно більше.

Всі кошти від продажу книги «Рятуючи чотирилапих (та людей) в Україні» будуть направлені на допомогу притулкам для собак та котів. Купити книгу можна на сайті Save Pets of Ukraine або через соціальні мережі:

https://www.savepetsofukraine.kormotech.com

https://www.facebook.com/savepetsofua

https://www.instagram.com/savepetsofua/

https://t.me/savepetsofua

Дата: 14 березня 2023 року.

Час: 18:30

Адреса: Київ, вул. Січових Стрільців, 23, 4 поверх (БЦ «Паладіс», простір «Кооператив»)

Ведучий вечора — Олександр Попов (1+1).

Захід можна відвідати зі своїми улюбленцями, адже запрошений кінолог, який надасть практичні поради, як заспокоїти свого улюбленця в стресовій ситуації. Організатори пропонують принести з собою будь-які іграшки для тварин, які будуть передані в притулок.

Форма для реєстрації гостей:
https://forms.gle/7K2u4bRBqE12G3pLA

Save Pets of Ukraine — Всеукраїнська ініціатива з комплексної допомоги чотирилапим під час війни. Заснована українським виробником харчування для котів та собак Kormotech. Ініціатива реалізується у партнерстві з ГО «Елемент життя», а також благодійним фондом U-Hearts, партнером із залучення допомоги від глобальної спільноти.

Save Pets of Ukraine об'єднала десятки неприбуткових та бізнесових організацій та приватних донорів у США, Англії, Європі та Україні.

На даний момент ініціатива надає корм для притулків та зооволонтерів, медичні препарати ветеринарам та впроваджує комплексну підтримку притулків для котів та собак. Протягом року діяльності ініціативі вдалось допомогти уже 262 000 чотирилапих по всій Україні.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY