detector.media
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
10.03.2023 11:33
Нацрада продовжила ліцензію Kiss FM, Volia та видала нову ліцензію «Тріолану»
Нацрада продовжила ліцензію Kiss FM, Volia та видала нову ліцензію «Тріолану»
Також регулятор анулював ліцензії п’яти компаніям.

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення продовжила вісім ліцензій провайдера Volia (юридична особа — ТОВ «Воля-кабель»). Таке рішення регулятор прийняв на засіданні 9 березня.

Це десять міст і селищ Волинської, Львівської, Тернопільської, Хмельницької областей: Кременець, Луцьк, Чортків, Теребовля, Волочиськ, Добротвір, Трускавець, Стебник, Тернопіль, Велика Березовиця.

Ліцензія продовжена на 10 років.

Також Нацрада на сім років продовжила  ліцензію радіостанції Kiss FM у місті Полтава.

А компанія ТОВ «Контент трейдінг», яка працює під брендом «Тріолан», отримала ліцензію провайдера програмної послуги для роботи у cелі Колоденці Рівненської області. У доступі буде 71 програма, із них 42 — вітчизняні. Ліцензію видано на 10 років.

Окрім продовження ліцензій регулятор анулював чотири ліцензії на прохання самих телекомпаній. Це ТОВ «TV-4» (логотип «4 tv»), м. Тернопіль; ТРК «Електа» у формі МПП (логотип «29»), смт Васильківка Дніпропетровської обл.; ТОВ ТРК «Українсько-польське радіо та телебачення «Співдружність» (логотип «NOBEL TV»), м. Дніпро; ТОВ «ТК «Сатурн-TV» (логотип «CTV» (Сатурн-TV),  м. Умань Черкаської обл. Провайдер програмної послуги ПП ТРО «Аміго» з м. Козятина Вінницької обл. також відмовився від ліцензії у зв’язку з ліквідацією підприємства.

Нагадаємо, у лютому Нацрада анулювала ліцензії трьом регіональним провайдерам.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY