detector.media
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
09.03.2023 20:40
ЗМІ: Американська кіноакадемія відмовилася показувати виступ Зеленського на врученні «Оскара»
ЗМІ: Американська кіноакадемія відмовилася показувати виступ Зеленського на врученні «Оскара»
Організатори церемонії вже вдруге відмовляють президентові України у трансляції його звернення під час вручення премії.

Американська кіноакадемія не погодила звернення президента України Володимира Зеленського на врученні премії «Оскар». Про це повідомило видання Variety з посиланням на власні джерела.

За інформацією джерел, агент компанії WME Майк Сімпсон звернувся до Академії з проханням ввімкнути звернення Зеленського, однак натомість отримав відмову. Сама Академія відмовилася коментувати тему Variety.

Видання нагадує, що це вже вдруге, коли організатори премії відмовляють у трансляції звернення Зеленського. Як стверджують джерела, минулого року продюсер «Оскара» Вілл Пекер виступив проти появи президента України через побоювання, що Голлівуд начебто приділяє увагу російській війні проти України лише через те, що вона стосується білих, проте ігнорує інші світові конфлікти. Пакер також не відреагував на запит про коментар. 

Офіційного повідомлення від адміністрації президента про бажання Зеленського виступити на церемонії наразі ще не було. Раніше його звернення показували на Каннському, Венеціанському та Берлінському кінофестивалях, а також на церемонії вручення премії «Греммі» й «Золотий глобус».

Нагадаємо, у неділю, 12 березня, телеканал «Суспільне Культура» вперше наживо транслюватиме церемонію вручення премії «Оскар». 

95-та церемонія вручення премії «Оскар» відбудеться в театрі «Долбі» в Лос-Анджелесі. Захід вестиме американський комік і телеведучий Джиммі Кіммел.

Фото: скріншот відео / YouTube  

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY