detector.media
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
09.03.2023 18:11
Уламок ракети влучив у двір одного з офісів «Мережі Ланет». Внаслідок цього згорів автомобіль компанії
Уламок ракети влучив у двір одного з офісів «Мережі Ланет». Внаслідок цього згорів автомобіль компанії
Наразі провайдер продовжує працювати у звичному режимі.

Під час ранкового обстрілу 9 березня уламок ракети влучив у двір у Святошинському районі, в якому розташована будівля одного з офісів провайдера «Мережа Ланет». Про це компанія повідомила у фесбуці.

Провайдер розповів, що внаслідок влучання згорів один автомобіль компанії, а ще один — пошкоджений. Усе інтернет-обладнання залишилося неушкодженим, а серед працівників «Ланету» нема постраждалих.

«Оскільки новина вже була опублікована в ЗМІ, ми робимо додаткове інформування задля заспокоєння абонентів. "Мережа Ланет" продовжує працювати в звичайному режимі», — зазначили в компанії.

Нагадаємо, під час масованої атаки по Україні в ніч проти 9 березня російсько-окупаційні війська влучили в об’єкти інфраструктури та енергетики в низці областей.

Через масовані російські обстріли вночі 9 березня у низці українських областей запроваджували екстрені відключення світла.

Зокрема, компанія ДТЕК оголосила про екстрені відключення світла у Києві, Київській, Дніпропетровській, Донецькій та Одеській областях.

Окрім цього, сервіс NetBlocks зафіксував значне зниження підключення до інтернету в багатьох регіонах України після широкомасштабних російських ракетних атак. 

Фото: «Мережа Ланет»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY