detector.media
Роман Мельник
«Детектор медіа»
09.03.2023 14:30
«Провокація, зрежисована у Кремлі»: СБУ заперечила заяви про підготовку теракту у «Придністров'ї»
«Провокація, зрежисована у Кремлі»: СБУ заперечила заяви про підготовку теракту у «Придністров'ї»
9 березня «міністерство держбезпеки» невизнаного «Придністров'я» звинуватило СБУ в підготовці замаху проти посадовців «республіки».

Служба безпеки України заперечила заяви «міністерства держбезпеки» невизнаної «Придністровської Молдовської Республіки» про підготовку терактів проти посадових осіб «Придністров'я» нібито «за вказівкою СБУ». В СБУ назвали цю інформацію «провокацією, зрежисованою у Кремлі».

Зранку 9 березня «міністерство держбезпеки» невизнаного «Придністров'я» звинуватило Службу безпеки України в підготовці замаху проти посадовців «республіки».

Там зазначили, що запобігли теракту та навіть затримали підозрюваних. Вони нібито дають свідчення.

Подробиці у «міністерстві» обіцяють оприлюднити в ефірі «Першого Придністровського телеканалу» (ТВ ПМР) о 20:00.

Служба безпеки України заявила, що будь-які заяви представників так званого «Міністерства державної безпеки» фейкової «Придністровської народної республіки» щодо участі СБУ в підготовці теракту слід розглядати виключно як провокацію, зрежисовану в Кремлі.

«Служба безпеки України закликає не сприймати всерйоз нісенітниці, за поширенням яких вбачається чітка мета Росії розхитати ситуацію на території, яка фактично є окупованою та підконтрольною їй, звинувативши в цьому нашу державу», — йдеться у заяві спецслужби.

Фото: СБУ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY