detector.media
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
08.03.2023 15:21
Павло Казарін проведе 11 березня у Києві презентацію своєї книги «Дикий Захід Східної Європи»
Павло Казарін проведе 11 березня у Києві презентацію своєї книги «Дикий Захід Східної Європи»
Книгу-збірку есеїв, які журналіст писав протягом семи років, у 2022-му відзначили на конкурсі «Книга року ВВС» у категорії «Есеїстика».

Журналіст, теле- і радіоведучий, військовослужбовець Павло Казарін проведе у Києві презентацію своєї книги «Дикий Захід Східної Європи». Про це пише видання «Крим.Реалії» із посиланням на фейсбук-допис Казаріна.

«У нас ротація. Кілька днів буду в Києві. Цієї суботи хочу зробити презентацію своєї книги. З презентацією я запізнився на рік, але навесні 2022 року ми були зайняті війною. Ми і зараз нею зайняті, але з'явилася невелика пауза, то чому б і ні. Тим більше, що за цей рік “Дикий Захід Східної Європи” встиг стати “Книгою року” за версією ВВС», — написав журналіст.

Про появу цієї книги стало відомо у листопаді 2021 року.

«Я спробував написати коротку історію нашого часу. Подорожні записки людини, якій випало жити в найбільш суб'єктний період історії власної країни. Спроба впорядкувати хаос до стану сенсів. І ця книжка – лише спроба розібратися в людях та обставинах, які нас змінили»— повідомляв тоді Павло Казарін.

Павло уточнив, що презентація розпочнеться 11 березня о 15:00 в «Освіторії Хаб» (поряд з метро «Арсенальна»).

«Говоритимемо про книгу і трохи про війну. Вхід вільний. Побачимося», — запрошує журналіст.

Павло Казарін народився в Сімферополі. Після загарбання Криму Росією у 2014 році переїхав до Києва, працював ведучим на ICTV, Суспільному, каналі 24, «Радіо НВ» та в інших медіа. Пішов до військкомату на другий день після початку повномасштабного вторгнення росіян. Склав присягу за три тижні після того, як отримав зброю, й відтоді бере участь у військових діях. Після перемоги України планує повернутися у журналістику.

Фото: Павло Казарін / Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY