detector.media
06.03.2023 13:44
На Кіровоградщині запустили нове онлайн-видання «Знам’янка.City»
На Кіровоградщині запустили нове онлайн-видання «Знам’янка.City»
Сайт повідомлятиме про найактуальніші події Знам’янки та району, про її жителів, проблеми, місця для дозвілля, роботу громадських організацій тощо.

У місті Знам’янка Кіровоградської області відкрилося новинне онлайн-видання «Знам’янка.City»

На сайті проєкту повідомляють, що новинний портал є результатом співпраці команди працівників газети «Сільське життя» та Агенції медійного росту «Або».

Сайт планує повідомляти про найактуальніші події міста та району, про людей, які живуть поруч, про місця для дозвілля, роботу громадських організацій, їх роль у розвитку громад тощо, а також про проблеми, які хвилюють жителів міста. 

«Ми поставили перед собою завдання показати, розповісти, познайомити і закохати вас у це місто, а також розробити корисні інструкції для зручного життя у ньому. Прагнемо робити все для того, щоб якнайбільше людей з усієї країни дізнавалося про Знам’янку, нашу креативну молодь і їхні ініціативи, фестивалі українських страв, смачні рекорди, зелені садиби», – повідомляють у редакції.

Редакція запрошує усіх охочих брати участь у наповненні сайту, ділитися ідеями та надсилати теми для публікацій на редакційну пошту.

Як пише ІМІ, головна редакторка видання Катерина Матко повідомила, що газета «Сільське життя», яка долучилася до нового проєкту, не припиняє роботу і виходитиме з тією ж періодичністю, що й раніше. 

«Ми йдемо в онлайн, однак не забуваємо й про аудиторію наших читачів, які віддають перевагу друкованій пресі», — сказала Матко.

Нагадаємо, раніше Агенція «Або» запустила онлайн-журнал про життя на сході України «Свои.City», інтернет-видання про відпочинок і життя в приморських містечках і селах України «О, Море.Сity», онлайн-журнал «НьюЙоркер.City» про життя та зміни прифронтового селища Нью-Йорк, розташованого поблизу окупованої Горлівки.

У жовтні 2022 року Агенція «Або» оголосила про створення нового медіа про південь України.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY