detector.media
03.03.2023 17:01
Конкурс «Честь професії» створив спецномінацію «Одним фронтом»
Конкурс «Честь професії» створив спецномінацію «Одним фронтом»
Роботи в спеціальну номінацію приймаються включно до 25 березня 2023 року.

Конкурс професійної журналістики «Честь професії» створив нову спецномінацію «Одним фронтом» за найкращу журналістську колаборацію.

Спецномінація створена проєктом BIHUS.Info для того, «щоб відзначити ті журналістські команди, які, об’єднавши редакційні зусилля, вже ефективно співпрацюють, докопуючись до правди».

Критерії оцінювання робіт:

До спеціальної номінації «Одним фронтом» може бути поданий той самий матеріал, що й до однієї з основних шести номінацій «Честь Професії». Також можна подавати матеріал виключно в цю спеціальну номінацію.

Кількість матеріалів одного автора, поданих до спеціальної номінації, не може перевищувати трьох.

Журі спеціальної номінації «Одним фронтом»:

Роботи в спеціальну номінацію приймаються включно до 25 березня 2023 року.

1 березня «Честь Професії» оголосив старт прийому журналістських матеріалів, які можна подати у шести основних номінаціях. Прийматимуть роботи включно до 22 березня 2023 року.

28 лютого «Честь Професії» оголосив склад журі та відбіркової комісії.

29 вересня 2022 року були оголошені переможці конкурсу «Честь професії 2022». У номінації «Найкраще інтерв’ю» перемогла Марія Семенченко з матеріалом для «Локальної історії». Перемогу у номінації «Найкращий репортаж» здобула Віра Курико за матеріал для сайту Reporters.

Лауреатами у спеціальній номінації від наглядової ради конкурсу «За відданість професії за найтяжчих умов» стали фотокореспонденти Мстислав Чернов і Євген Малолєтка. 

Колаж: Конкурс «Честь Професії»/Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY