detector.media
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
02.03.2023 15:02
Американський блогер-мільйонник Пол Барбс показав, як живе Україна у часи великої війни
Американський блогер-мільйонник Пол Барбс показав, як живе Україна у часи великої війни
Блогер подякував команді Visit Ukraine за допомогу в організації його поїздки до України, зокрема до деокупованих міст Київщини.

Мандрівник, громадський діяч, засновник та ведучий освітнього ютуб-каналу Geography Now Пол Барбс відвідав Україну і зняв черговий епізод для свого блогу у Львові, Києві та деокупованих містах Київщини.

Барбс зазначає, що з міркувань безпеки зберігав у таємниці всі деталі свого перебування в Україні, поки не виїхав. У коментарях до свого відео, знятого в Україні, він подякував команді Visit Ukraine за допомогу в організації його поїздки.

У своїх коментарях американський блогер не приховує здивування щодо того, що повномасштабна війна не паралізувала країну, а змусила згуртуватися та адаптуватися до випробувань.

У епізоді про Україну він знайомить свою аудиторію із традиційними українськими стравами, показує, як бережуть від можливих обстрілів старовинну архітектуру, ділиться своїм захопленням від київського метро, демонструє руйнування будівель в Ірпені, Бородянці та інших містечках Київщини тощо. У Києві він також зустрівся з деякими відомими українцями, зокрема із кухарем Євгеном Клопотенком, лідером гурту «Антитіла» Тарасом Тополею, олімпійським чемпіоном та нардепом Жаном Беленюком, і поговорив із ними про те, що означає бути українцем.

Пол Барбс створив ютуб-канал Geography Now у 2014 році. Наразі на каналі розміщено майже дві сотні епізодів з різних країн, аудиторія каналу — понад три мільйони людей.  

Фото: Geography Now / Facebook

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY