detector.media
28.02.2023 17:58
До 1 квітня — подача заявок для участі у загальнонаціональному проєкті «Вивчай і розрізняй: інфомедійна грамотність»
До 1 квітня — подача заявок для участі у загальнонаціональному проєкті «Вивчай і розрізняй: інфомедійна грамотність»
До участі у конкурсному відборі запрошуються вчителі, які викладають історію у 8-10 класах, українську мову та літературу в 8-9 класах і мистецтво у 9 класі.

Рада міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) оголошує конкурсний відбір учителів для участі у загальнонаціональному проєкті «Вивчай і розрізняй: інфомедійна грамотність».

IREX прийматиме заявки як від груп вчителів від одного закладу освіти (2 або більше вчителів, які викладають зазначені предмети, та керівник/заступник керівника закладу освіти, кожен з яких має заповнити цю заявку), так і активних вчителів, які хочуть долучитися до проєкту одноосібно.

Проте, при розгляді заявок перевага надаватиметься колективним заявкам від закладів освіти, оскільки системна робота команди освітян дає найкращі результати для формування в учнів навичок критичного сприйняття інформації та інфомедійної грамотності.

До участі у проєкті запрошуються представники закладів загальної середньої освіти усіх форм власності. Кількість заявок від одного регіону необмежена. Тимчасово переміщені учителі також можуть подаватися до участі. Можливість подачі заявок закладами освіти, які знаходяться на тимчасово окупованих територіях, відсутня.

До проєкту можуть долучатися заклади освіти, які знаходяться в інших країнах та підпорядковані Міністерству освіти і науки України.

Кінцевий термін подачі заявок — 01 квітня 2023 року. Подати заявку можна за посиланням.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY