detector.media
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
24.02.2023 18:39
Російська пропагандистка Скабєєва, а також 9 міністрів уряду РФ та 47 губернаторів потрапили під санкції США
Російська пропагандистка Скабєєва, а також 9 міністрів уряду РФ та 47 губернаторів потрапили під санкції США
Загалом у сьогоднішньому санкційному списку — понад 70 прізвищ.

Сьогодні Державний департамент США оголосив про запровадження санкцій щодо понад 70 високопоставлених російських чиновників, зокрема дев’ятьох міністрів та 47 губернаторів областей, а також трьох підприємств, які реалізують ядерну програму РФ. Про це повідомляє «Європейська правда» із посиланням на сайт Держдепу.

Візові та фінансові обмеження запровадили, серед іншого, проти пропагандистки Ольги Скабєєвої, ватажка терористичної організації «ЛНР» Леоніда Пасєчніка, батальйону бойовиків "Спарта" і батька його померлого засновника Володимира Жоги, якого у травні 2022 року особисто приймав Володимир Путін.

Крім цього, фінансові санкції запроваджені щодо низки компаній, які працюють у секторі оборони Росії, а також допомагають їй ухилятись від уже запроваджених санкцій.

Державний департамент оголосив про запровадження візових обмежень й для 1219 російських військових, включно з офіцерами, за дії, що загрожують або порушують суверенітет, територіальну цілісність або політичну незалежність України.

Фото: скріншот / YouTube

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY