detector.media
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
23.02.2023 15:20
«Чекайте, ми йдемо до вас». Гімн України та звернення від імені голови ГУР Кирила Буданова чули сьогодні в окупованому Криму
«Чекайте, ми йдемо до вас». Гімн України та звернення від імені голови ГУР Кирила Буданова чули сьогодні в окупованому Криму
За інформацією кремлівських пропагандистів, радіоефір був зламаний в Алушті, Білогірську, Джанкої та Судаку.

Невідомі зламали ефір радіостанцій, які мовлять на території окупованого Криму і транслювали Гімн України та звернення нібито від очільника Головного управління розвідки МО Кирила Буданова. Про це повідомляє «Ліга.net» із посиланням на російський пропагандистський ресурс РІА «Новости».

Йдеться про радіостанції «Спутник в Крыму» та «Вера», обидві входять до групи «Газпром-медиа».

Як повідомили російські пропагандисти, ефір був зламаний в Алушті, Білогірську, Джанкої та Судаку. У Сімферополі та Севастополі зламати ефір буцімто не вдалося.

Окупанти перервали мовлення цих радіостанцій та обіцяють відновити його до кінця дня.

На каналі «Телебачення Торонто» у Telegram з'явилося аудіо «звернення Буданова». Після звуків українського гімну чути чоловічий голос, який каже, що «Україна повертає всі захоплені території» і закликає патріотів діяти.

Нагадаємо, вчора, 22 лютого, стало відомо, що в 10 російських містах по радіо пролунали оголошення про повітряну тривогу і загрозу ракетного удару. Пізніше в Міністерстві з надзвичайних ситуацій РФ заявили, що це сталося внаслідок хакерської атаки.

Фото: «Українська правда»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY