detector.media
Наталія Данькова
Сергій Денисов
«Детектор медіа»
20.02.2023 11:21
Павло Казарін планує після війни повернутись у журналістику: Подобалось те, чим я займався
Павло Казарін планує після війни повернутись у журналістику: Подобалось те, чим я займався
Павло Казарін: Мені здається, що наше суспільство потребуватиме різних діалогів після війни, і мені б хотілося бути дотичним до цих процесів.

Журналіст та військовослужбовець Павло Казарін в інтерв’ю «Детектору медіа» повідомив, що планує після війни повернутись у журналістику.

Павло Казарін пішов в армію на другий день після початку повномасштабного вторгнення. Присягу Павло склав за три тижні після того, як отримав зброю, й відтоді вже майже рік воює.

«Мені подобалось те, чим я займався. Журналістика — це завжди перемовини й модерація, вміння пояснювати процеси, що відбуваються навколо, і вміння пояснювати одним людям інших людей. Мені здається, що наше суспільство потребуватиме різних діалогів після війни, і мені б хотілося бути дотичним до цих процесів», — каже Казарін.  

Казарін вважає, що війна не закінчиться у 2023 році: «Я не впевнений, що вона закінчиться і в наступному».

На думку Казаріна, навіть у найкращому для України випадку, коли українська армія виходить на кордони 1991 року, це ще не означатиме миру.

«Це ще не дає гарантії, що Росія після цього сяде й підпише мирний договір, а також виключить зі своєї конституції згадки про Херсон, Сімферополь, Донецьк, Луганськ і Запоріжжя. Можна припустити, що агресор сяде в оборону й готуватиметься до нової війни, а учні в російських школах будуть учитись по підручниках, де буде сказано, що російські міста "окуповані українськими нацистами". За такого сценарію в нашої війни буде друга серія», — вважає він.

Читайте також:

Павло Казарін народився в Сімферополі, після загарбання Криму Росією у 2014 році переїхав до Києва, працював ведучим на ICTV, Суспільному, каналі 24, «Радіо НВ» та в інших медіа.

Книга Казаріна «Дикий Захід Східної Європи» отримала премію на конкурсі «Книжка року Бі-бі-сі»

Фото: Павло Казарін/Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY