detector.media
16.02.2023 17:08
Радіостанції Суспільного та «Говорить Коростень FM» збільшили потужності своїх передавачів
Радіостанції Суспільного та «Говорить Коростень FM» збільшили потужності своїх передавачів
Радіостанції мовлять у Харківській, Сумській та Житомирській областях.

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення переоформила дозволи на тимчасове мовлення у період воєнного часу через збільшення потужності передавачів  радіостанцій «Українське радіо», «Радіо «Промінь» (юридична особа -  АТ «НСТУ») та «Говорить Коростень FM» (юридична особа - КП Коростенської міської ради «Творче об’єднання «Коростеньмедіа»). Таке рішення регулятор прийняв на своєму засіданні 16 лютого.

«Українське радіо» збільшило потужність передавачів на частотах 103,7 МГц у смт Зачепилівці, 91,5 МГц у смт Краснокутську, 105,1 МГц у м. Куп’янську Харківської області; 107,2 МГц у с. Новій Слободі Конотопського району Сумської області.

«Радіо «Промінь» збільшило потужність передавачів на частоті 105,7 МГц у с. Красному Миколаївської області і 106,9МГц у м. Шостці Сумської області. А «Говорить Коростень FM» – на частоті 107,5 МГц у м. Коростені Житомирської області.

Нагадаємо, у вересні 2022 році «Українське радіо: Чернігівська хвиля» мовить в Чернігові на частоті 88,7 FM із потужністю 2 кВт. Його потужність зросла у 8 разів, що дозволить значно збільшити охоплення радіопрограмами мешканців Чернігівщини.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY