detector.media
15.02.2023 17:28
Конкурс на стажування у Дослідницькій службі Верховної Ради — до 27 лютого
Конкурс на стажування у Дослідницькій службі Верховної Ради — до 27 лютого
Пройти стажування можна буде у березні-вересні цього року, під час стажування виплачуватиметься стипендія. Серед вимог — англійська мова та можливість стажуватися офлайн.

Громадська організація «Інтерньюз-Україна» запрошує взяти участь у спеціальній програмі стажування в Дослідницькій службі Верховної Ради України в межах проєкту «РАДА: наступне покоління», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Мета — надання інформаційно-аналітичної підтримки Верховній Раді України шляхом підготовки продуктів Дослідницької служби за безпосередньої співпраці з працівниками служби. Формування кадрового / експертного потенціалу служби.

Тривалість стажування: березень-вересень 2023 р.

Формат: стажування відбуватиметься у офлайн форматі (години залучення будуть окремо обговорюватися з керівниками стажування).

За результатами конкурсу буде відібрано до 5 учасників програми стажування. Відібраним учасникам гарантується стипендія у розмірі мінімальної заробітної плати. Учасники, які успішно пройдуть стажування, отримають сертифікати, рекомендаційні листи.

До участі в оцінці допускаються пропозиції, які містять:

Під час стажування стажисти зможуть: 

Вимоги до кандидатів:

Стажування орієнтоване на:

Інші вимоги:

Більш детальна інформація про порядок стажування, вимоги до кандидатів та до практичного завдання за посиланням.

Пропозиції на участь у конкурсі приймаються до 18.00 27 лютого 2023 року на пошту ktebiakina@internews.ua з обов'язковим зазначенням теми листа: «Заявка на конкурс_Стажування в ДС ВРУ».

 У разі виникнення питань, будь ласка, звертайтесь до Катерини Тебякіної за електронною адресою: ktebiakina@internews.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY