detector.media
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
15.02.2023 16:20
У «Дія.TV» з'явилась можливість переглядати канал CNN International
У «Дія.TV» з'явилась можливість переглядати канал CNN International
Для того, щоб подивитися телеканал у застосунку, потрібно лише авторизуватися та знайти сервіс «Дія.TV» у розділі з послугами.

Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров повідомив у телеграмі про те, що в сервісі «Дія.TV» з'явився телеканал CNN International.

«Давно мріяли додати до Дiя.ТV сам цей канал. Адже добре завжди мати під рукою якісні та перевірені міжнародні новини від топового медіа, яке дивляться 2 мільярди людей», — написав міністр.

Він зазначив, що цей проєкт реалізується завдяки домовленостям між Megogo та компанією Warner Brothers Discovery.

Аби подивитися CNN International у «Дії», користувачам потрібно лише авторизуватися у застосунку та знайти в розділі «Послуги» сервіс «Дія.TV». Там можна обрати CNN серед переліку доступних каналів та програм. 

Трансляція телеканалу почнеться автоматично. Окрім цього, він може працювати у фоновому режимі. 

Нагадаємо, у березні минулого року Міністерство цифрової трансформації України разом з медіасервісом Megogo створили нову послугу в застосунку «Дія» — «Дія.TV», яка надаватиме оперативні новини через інтернет навіть за відсутності телевізійного сигналу. 

Згодом у застосунку «Дія» з'явились канали із мультфільмами, музикою, спортом та серіалами, які можна дивитись через послугу «Дія TV». У сервісі стали доступними канал «Рада», який транслює єдиний інформаційний марафон, музичний М1, дитячі «Піксель» та «ПлюсПлюс», спортивний XSport та FilmUADrama з фільмами та серіалами.

Фото: «Дія» 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY