detector.media
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
13.02.2023 19:15
Телеканал «1+1 Україна» анонсував весняні прем'єри телепроєктів
Телеканал «1+1 Україна» анонсував весняні прем'єри телепроєктів
За кілька тижнів в ефір каналу вийде ток-шоу «Говорить вся країна», новий сезон «Світу навиворіт» та програми ЖВЛ.

Телеканал «1+1 Україна» анонсував прем’єри весняного сезону. Зокрема, з 27 лютого в ефір вперше вийде ток-шоу «Говорить вся країна» з ведучим Олексієм Сухановим.

Окрім цього, того ж дня стартує новий сезон програми про знаменитостей ЖВЛ, яку вестиме оновлена пара ведучих — співачка та учасниця «Жіночого Кварталу» Віра Кекелія та журналіст Тімур Мірошниченко. Як зазначили у пресслужбі каналу, першими героями інтерв'ю стануть парамедикиня Мар'яна Мамонова, співак Артем Пивоваров, актор Тарас Цимбалюк, гімнастка Ганна Різатдінова та ведучий Олексій Суханов.

Глядачі також побачать проєкти «Сніданок з 1+1», «Сніданок Вихідний», новий сезон «Світу навиворіт» про Колумбію та «Вечірній квартал».

Нагадаємо, 24 грудня 2022 року телеканал «1+1 Україна» розпочав своє мовлення.

15 грудня Національна рада з питань телебачення та радіомовлення переоформила ліцензії «1+1 International» та ICTV Ukraine у зв’язку зі зміною логотипу та програмної концепції. «1+1 International» став «1+1 Україна», а ICTV Ukraine — ICTV2.

Канали з оновленими ліцензіями фактично стали дублерами «1+1» та ICTV, які залучені до виробництва марафону. На «1+1 Україна» та ICTV2 перевели контент, який канали-флагмани «1+1 media»  StarLight Media не можуть показувати, бо беруть участь у спільному телемарафоні.

Комерційний директор «1+1 media» Валерій Варениця у колонці для «Детектора медіа» назвав дві головні причини запуску нового каналу «1+1 Україна»: маркетинг та комерція. За його словами, брендові прив’язки телеканалу почали слабшати: «І ми розуміли, що коли настане перемога, то ми, повертаючи «1+1» до нормального мовлення, можемо вже й не отримати настільки потужний канал, яким він був».

Фото: пресслужба «1+1 media»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY