detector.media
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
13.02.2023 14:34
Телеканал ТЕТ анонсував прем’єри весняного сезону
Телеканал ТЕТ анонсував прем’єри весняного сезону
У новому сезоні очікується три нових шоу

Телеканал ТЕТ анонсував прем’єри весняного сезону, зокрема три нових шоу: «Він готує, вона керує», «Я люблю Україну», «Моя суперродина».

Крім цього, в ефір ТЕТ вийде серіал «Скажені сусіди», реаліті-шоу «Побачення без фільтрів», фінальний сезон «Одного разу під Полтавою», гумористичне шоу «Ліга сміху» та ситком «Пригоди Бампера і Суса».

Нагадаємо, після початку повномасштабного вторгнення Росії канал «1+1» долучився до виробництва загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини». Разом із цим медіагрупа «1+1» вивела з марафону канали «2+2» і ТЕТ, після чого вони почали власне мовлення. Деякі проєкти «1+1» перенесли в ефір каналу ТЕТ, зокрема «Голос країни», благодійні концерти «Вечірнього Кварталу», «Світ навиворіт».

Раніше «Детектор медіа» повідомляв про те, на каналі ТЕТ вийшов новий сезон інфотейнмент-шоу «Життя відомих людей» із новим ведучим. Ним став Нікіта Добринін. Також ми писали, що на ТЕТі з’явиться сатиричний серіал «Бункер» від «Студії Квартал 95» та проєкт «Мандруй Україною з Дмитром Комаровим».

Фото: пресслужба каналу ТЕТ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY