detector.media
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
13.02.2023 13:04
Дедлайн приймання заявок на конкурс документальних короткометражних фільмів «Ліфт» продовжено до 15 лютого
Дедлайн приймання заявок на конкурс документальних короткометражних фільмів «Ліфт» продовжено до 15 лютого
На конкурс приймаються завершені фільми, які досі не поширювалися в інтернеті.

Організатори конкурсу документальних короткометражних фільмів «Ліфт» — hromadske, міжнародний фестиваль документальних та ігрових фільмів Kharkiv MeetDocs та Чеський центр — продовжили дедлайн приймання заявок на конкурс до 15 лютого. Про це hromadske повідомляє на своєму сайті.

Нагадаємо, конкурс «Ліфт» було засновано до десятиріччя hromadske.

На конкурс приймають завершені стрічки, що висвітлюють теми війни, відбудови України, прав людини, а також підтримують демократичні цінності суспільства. Важлива умова участі у конкурсі: можна подавати фільми, які досі не поширювалися в інтернеті.

Перший етап конкурсу буде проведений у такі терміни: 

Серед членів журі — експерти та експертки в галузі журналістики й документалістики, а саме: головна редакторка hromadske Христина Коціра, головний режисер ютуб-каналу hromadske, кінорежисер та відеооператор Олександр Назаров, засновниця й директорка фестивалю документального та ігрового кіно Kharkiv MeetDocs Євгенія Крігсхайм, виконавча директорка міжнародного кінофестивалю Kharkiv MeetDocs Вікторія Водка та чеський журналіст, військовий репортер, політолог і режисер документальних фільмів Войтех Богач.

Журі відбиратиме переможців за оригінальністю ідеї та якістю матеріалу. На конкурс приймаються фільми, які висвітлюють теми війни, відбудови України, прав людини та підтримують демократичні цінності суспільства.

Призи для режисерів-переможців конкурсу забезпечують організатори та партнери. Найкращі фільми отримають такі нагороди:

Податися на конкурс можна тут.

Конкурс регламентується окремим Положенням, з яким ви можете ознайомитися за посиланням.

Фото: hromadske

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY