detector.media
10.02.2023 14:23
Групові vs індивідуальні заняття. Як обрати — розповідають фахівці з Grade.ua
Групові vs індивідуальні заняття. Як обрати — розповідають фахівці з Grade.ua

Департамент досліджень Statista у 2022 році виявив, що найбільш розповсюдженою мовою світу виявилась англійська, яка налічує понад 1,5 млрд мовців. Попит на знання цієї мови лише зростає, а тому прогнозують і зростання ринку шкіл англійської на 14,37 млрд $ за кілька найближчих років.

Що це означає? Ринок освітніх послуг вам пропонуватиме ще більше форматів, способів і технік навчання. Обирати без профільних знань з освітньої сфери стане ще складніше.

Одним з актуальних питань на цьому поприщі давно став вибір між груповим та індивідуальним навчанням. То як визначитись звичайній людині, яка просто хоче ефективно навчатись? Розгляньмо переваги кожного з варіантів!

Індивідуальний формат

Чи чули ви колись твердження, що лише наодинці з викладачем можна дійсно ефективно опановувати мову? Чи правда це? Відповідь доволі проста: індивідуальні заняття мають ряд важливих переваг, але це не єдиний спосіб продуктивного навчання. 

Тож, обравши такий формат, студент отримає:

Крім того, варто також враховувати, що індивідуальні уроки мови — кращий варіант для особливих, специфічних запитів. 

Групові уроки

Для того, щоб обʼєктивно описати переваги, варто чітко окреслити поняття “група”. Кількість учасників у ній визначається багатьма факторами, однак, оптимальною для ефективного навчання є кількість у 5-10 осіб. 

У такому колективі викладач може і встигати приділити увагу кожному, і створювати цікаві інтерактивні уроки з іграми та іншими груповими активностями.

Які переваги колективного навчання?

Стати кращим студентом у групі — може бути неабияким стимулом, а талановитий викладач зуміє організувати процес так, щоб ви навчились працювати як команда, не втрачаючи особисту мотивацію.

Тож, який би спосіб та формат навчання ви не обрали, памʼятайте про формулу успіху:

Відтак, наприклад, такі умови поєднали у Grade Education Centre, де пропонують курси англійської в Києві у групах з можливістю займатись онлайн та офлайн за різними напрямками. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY