detector.media
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
08.02.2023 11:33
На реабілітацію актора Дмитра Лінартовича: 9 лютого у Києві відбудеться благодійний показ кіноверсії мюзиклу «Got to be free»
На реабілітацію актора Дмитра Лінартовича: 9 лютого у Києві відбудеться благодійний показ кіноверсії мюзиклу «Got to be free»
10 січня 2023 року Дмитро отримав поранення та контузію в боях за Соледар.

9 лютого у Києві відбудеться благодійний показ кіноверсії мюзиклу «Got to be free», одну з головних ролей у якому зіграв Дмитро Лінартович. Всі зібрані кошти будуть направлені на лікування та реабілітацію Дмитра. Про це у пресрелізі повідомляють організатори заходу. Також анонс події опублікував на своїй сторінці Лінартович.

Нагадаємо, український актор і доброволець Сил оборони Дмитро Лінартович 10 січня 2023 року отримав важке поранення в боях за Соледар на Донеччині. 

Дмитро Лінартович відомий широкому загалу за роллю у фільмі «Той, хто пройшов крізь вогонь» (2012) режисера Михайла Іллєнка. Крім цього, знімався у стрічках «Гетьман», «Останні спогади», «Толока», «Обмін». Також актор працював над створенням дубляжу багатьох фільмів і викладав на кафедрі кіно- і телемистецтва Навчально-наукового інституту журналістки КНУ ім. Тараса Шевченка.

Від перших днів російського вторгнення Дмитро Лінартович брав участь в обороні Києва. Потім у складі десантно-штурмового підрозділу воював у районі Бахмута.

Для відвідування показу кіноверсії мюзиклу «Got to be free» обов‘язковою є реєстрація за лінком https://forms.gle/pZjLAt3dDDpjb2L27

Фото: Дмитро Лінартович / Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY