detector.media
07.02.2023 14:10
До 13 лютого — реєстрація на онлайн-тренінги «Екологічні хроніки війни: зафіксувати, дослідити, розповісти»
До 13 лютого — реєстрація на онлайн-тренінги «Екологічні хроніки війни: зафіксувати, дослідити, розповісти»
Активні учасники також зможуть отримати стипендії на створення матеріалів.

ГО «Інтерньюз-Україна» оголошує набір на серію онлайн-тренінгів «Екологічні хроніки війни: зафіксувати, дослідити, розповісти» для медіа та журналістів зі Сходу, Півдня та Півночі України.

Тренінги будуть корисні медійникам, які висвітлюють питання екології; моніторять шкоду та збитки, які російська агресія завдала довкіллю України, та фіксують екологічні злочини Росії. Активні учасники також зможуть отримати стипендії на створення матеріалів.

Коли: 14, 16 та 21 лютого (14:00-17:00).

Де: платформа Zoom.  

Реєстрація триває до понеділка, 13 лютого (18:00) за посиланням.

У межах онлайн-тренінгів експерти розкажуть про: 

Серед запрошених спікерів: 

Стипендії на підготовку матеріалів

Учасники проєкту зможуть взяти участь у конкурсі з підготовки тематичних матеріалів. Переможці отримають стипендії до 49 тис. грн та менторську підтримку. Крім того, найкращі матеріали будуть перекладені англійською мовою для поширення серед іноземної аудиторії.

За додатковою інформацією звертайтеся до менеджерки проєкту Юлії Костащук (ykostashchuk@internews.ua, 098 637 48 47) та координаторки проєкту Марії Жиряди (mzhyriada@internews.ua, 095 323 81 54).

Серію онлайн-тренінгів «Екологічні хроніки війни: зафіксувати, дослідити, розповісти» реалізує ГО «Інтерньюз-Україна» за фінансової підтримки Journalismfund.eu.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY