detector.media
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
06.02.2023 20:13
Starlight Media зніме серіал у співпраці з кінокомпанією Gaumont
Starlight Media зніме серіал у співпраці з кінокомпанією Gaumont
Прем'єра серіалу «Перевізниця» про українську психологиню відбудеться в ефірі телеканалу СТБ.

Starlight Media анонсувала про підготовку до зйомки серіалу «Перевізниця». До співфінансування та продакшену серіалу залучена також німецька філія французької студії Gaumont. Про це йдеться в пресрелізі медіагрупи.

Як зазначили автори, 10-серійний драматичний серіал розповість історію української психологині Лідії, яка в лютому 2022 року приймає рішення залишитися в Україні та стати перевізницею для людей, що прямують до більш безпечних місць. Під час кожної поїздка жінка допомагає пасажирам розповісти про свої страхи, надії та мрії, перш ніж вони дістануться до місця призначення.

«Я вірю, що ця історія знайде відгук в серцях багатьох українців. Вона відображає переживання всіх, хто вимушено залишав дім, тих хто намагався дістатися до близьких в інші міста, шукав коханих, продовжував робити свою справу та допомагати іншим в час війни. Ми, безумовно, дуже вдячні нашому фінансовому та продакшн-партнеру Gaumont, разом з яким створюємо цю історію. Наразі ми плануємо виробництво з розумінням того, що цю українську історію побачить як наш місцевий глядач, так і широка аудиторія в Європі та за її межами!», — розповів виконавчий продюсер проєкту Євген Тунік.

У пресслужбі Starlight Media додали, що наразі творці вже проводять кастинги та готуюються до виробництва. Прем’єра серіалу відбудеться в ефірі телеканалу СТБ.

Окрім «Перевізниці», медіагрупа також працює над препродакшеном ще кількох серіалів, що здобули підтримку іноземних партнерів. Ці проєкти невдовзі будуть анонсовані.

Нагадаємо, на телеканалі «2+2» відбудеться прем’єра воєнної драми «Я – Надія» про медиків екстреної допомоги, які під час повномасштабного російського вторгнення рятують життя. Це перший воєнно-драматичний серіал телеканалу, знятий під час війни в Україні.

Фото: пресслужба Starlight Media

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY