detector.media
Ярослав Зубченко
«Детектор медіа»
03.02.2023 20:56
Володимир Зеленський закликав журналістів нагадати українцям, що ми на війні
Володимир Зеленський закликав журналістів нагадати українцям, що ми на війні
Президент вважає, що медіа потрібно об’єднатися та зміцнити дух українців

«Хочу звернутися перш за все до журналістів, і перш за все до журналістів нашої держави. Вам потрібно об'єднатися якомога швидше. Зміцнити цей дух, нагадати тим, хто відпочиває всередині нашої держави, що ми всі — на війні. І нагадати, як все це починалося [...] Всім треба розуміти, що ми на війні. Вона ще не закінчилася», —  заявив президент України на пресконференції за підсумками саміту Україна - ЄС. Володимир Зеленський відповідав на запитання телеканалу «Ми-Україна»: «До чого готуватися українцям?»

Також президент розповів, що, на його думку, на початку повномасштабного вторгнення дух українців був сильнішим. Мовляв, навіть у містах, де не було окупації, було відчуття, що всі на війні. Але тепер, за словами Володимира Зеленського: «Я бачу в деяких містах, що вони на відпочинку. І я вважаю, що це слабкість»

На думку президента, без потрібного духу не буде перемоги. 

Двадцять четвертий Саміт Україна-ЄС відбувся в Києві третього лютого. У спільній заяві за підсумками зустрічі Європейський Союз, серед іншого, відзначив прогрес України в медіазаконодавстві. 

Скриншот: ютуб-канал «Еспресо»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY