detector.media
01.02.2023 15:17
Нове шоу Суханова вийде на «1+1» наприкінці лютого
Нове шоу Суханова вийде на «1+1» наприкінці лютого
Час виходу канал поки не розголошує.

Ток-шоу «Говорить вся країна» з Олексієм Сухановим вийде на каналі «1+1 Україна» 27 лютого. Про це «Детектору медіа» розказали у пресслужбі «1+1».

За інформацією джерел, на кіностудії Довженка у січні почались зйомки шоу.

На запитання чим формат проєкту відрізнятиметься від ток-шоу Олексія Суханова «Говорить Україна», яке виходило на телеканалі «Україна», у пресслужбі зазначили: «"Говорить вся країна" — це класичне вечірнє ток-шоу, місія якого віднайти правду та встановити справедливість  у найскладніших життєвих ситуаціях, навіть в умовах воєнного стану».

У кожному випуску обговорюватиметься одна історія. Коментуватимуть її експерти,  психологи, лікарі, криміналісти, адвокати та спеціалісти з інших сфер.

Нагадаємо, «Говорить Україна» виходило у вечірньому праймі на каналі «Україна» з 2012 до 2022 року. Під час  повномасштабної війни транслювалось на каналі «Індіго ТВ» до закриття каналів медіагрупи Ріната Ахметова. У шоу обговорювались події, які мали резонанс.

У грудні 2022 року Олексій Суханов запустив власний ютуб-канал «Говорить Суханов». А згодом канал «1+1» повідомив про початок співпраці з Сухановим та про виробництво шоу «Говорить вся країна».

Фото: пресслужба «1+1 медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY