detector.media
01.02.2023 10:11
До 10 лютого — реєстрація на другий набір на програму для журналістів-початківців Fellowship for mediamakers
До 10 лютого — реєстрація на другий набір на програму для журналістів-початківців Fellowship for mediamakers
Програма розрахована на журналістів до 25 років з досвідом до двох років роботи у медіа.

Media Development Foundation разом з німецькими партнерами Media in Cooperation and Transition — MICT відкрили реєстрацію на другий набір на програму для журналістів-початківців Fellowship for mediamakers.

Це чотиримісячна програма, під час якої учасники навчатимуться у досвічених медійників написанню матеріалів у різних напрямках і жанрах, пройдуть тренінги з працевлаштування, отримають психологічну підтримку, техніку для роботи, а також стипендію у розмірі однієї тисячі євро на місяць.

Навчання відбуватиметься онлайн, тож учасники програми зможуть продовжити працювати у своїх редакціях. Водночас матимуть можливість поїхати на двотижневе або місячне стажування у топових українських редакціях.

Програма розрахована на журналістів до 25 років з досвідом до двох років роботи у медіа. Серед всіх бажаючих незалежна комісія відбере 30 найкращих та найвмотивованіших кандидатів.  

Подати заявку можна за посиланням. Дедлайн реєстрації — 10 лютого.

Програма реалізується за підтримки MICT та МЗС Німеччини.
 
Media Development Foundation — центр медіаекспертизи, який зосереджений на розширенні можливостей журналістів і медіаорганізацій.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY