detector.media
26.01.2023 11:39
До 6 лютого — відбір учасників для студентської панелі конференції Школи журналістики та комунікацій УКУ
До 6 лютого — відбір учасників для студентської панелі конференції Школи журналістики та комунікацій УКУ
Конференція передбачає панельні дискусії з короткими доповідями від експертів у сфері медіа та комунікацій і студентів журналістських спеціальностей.

У суботу, 18 лютого, у Львові відбудеться конференція «Становлення стійкості: яке майбутнє комунікацій в Україні».

Локація: лекторій УКУ (Львів, вул. Козельницька, 2А)  

Конференція передбачає панельні дискусії з короткими доповідями від експертів у сфері медіа та комунікацій і студентів журналістських спеціальностей, а також робочі групи зі спільним пошуком рішень для медіасфери майбутнього.

Під час студентської панелі «Диплом журналіста: конкурентна перевага» обговорюватимуть наступні тези:

Школа журналістики та комунікацій УКУ запрошує студентів 4-их курсів бакалаврських та 1-2 курсів магістерських програм спеціальності «Журналістика» долучитися до обговорення і стати доповідачами панелі конференції.

До 6 лютого організатори просять всіх охочих долучитися до конференції надіслати статтю чи тези до панелі на тему: «(НЕ)конкурентна перевага мого диплома журналіста». Студенти можуть поділитися власним переліком прогалин медійної системи і викликами та небезпеками професії, на які освітня система поки не реагує. А також окреслити страхи, які нині, особливо у час війни, супроводжують їх як майбутніх медіафахівців перед «зануренням у професію».

Вимоги до статті чи тез до панелі:

До статті чи тез необхідно додати короткий супровідний лист (до 500 слів), в якому учасник конференції розповість про себе, свою мотивацію до навчання на журналістській спеціальності, а також поділиться наявним досвідом у медіасфері чи бажаними цілями розвитку як медійник чи комунікаційник.

До листа потрібно надати короткі контактні дані, а також зазначити, студентом якого вишу учасник є. Усі матеріали потрібно надіслати до 6 лютого на пошту sjc@ucu.edu.ua з обов’язковим зазначенням даних у темі листа – «Для студентської панелі_ПРІЗВИЩЕ».

До 10 лютого команда Школи журналістики та комунікацій УКУ за надісланими матеріалами відбере 4 учасників, яких запросить стати спікерами на конференції «Становлення стійкості: яке майбутнє комунікацій в Україні».

Більше про конференцію шукайте тут.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY