detector.media
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
24.01.2023 15:13
Вийшло перше число англомовного журналу Living the War з історіями киян після початку вторгнення Росії
Вийшло перше число англомовного журналу Living the War з історіями киян після початку вторгнення Росії
Журнал коштує 44 долари. Зробити передзамовлення можна на його офіційному сайті.

В Україні випустили перше число англомовного журналу Living the War, повідомляє «Медіамейкер».

У виданні розказані історії 12 жителів Києва під час повномасштабної війни з лютого по листопад 2022 року. Герої випуску діляться тим, про що думали напередодні 24 лютого і що їм довелось пережити після того, як росіяни розпочали вторгнення в Україну.

Зміст журналу на 256 сторінок поділено на 5 частин, які оповідають події у хронологічному порядку — від загрози, яка стала очевидною у січні, і до нової фази великої війни, що розпочалась у жовтні. Серед історій, зокрема, є розповідь 20-річної зоозахисниці, яка рятувала тварин, а також історія 80-річної докторки історичних наук Наталі Яковенко, котра під час обстрілів продовжувала перекладати Тіта Лівія українською. Також серед героїв видання — бізнесмен, який втратив внаслідок російського обстрілу склад із товарами на 15 мільйонів євро.

Важлива складова журналу — фотографії. Розповіді героїв матеріалів ілюструють кадри, які зробили українські фотографи Михайло Палінчак, Вова Воротньов, Василина Врублевська, Олександр Бурлака, Роман Пашковський, Макс Левін, Саша Маслов, Олександр Курмаз.    

Головний редактор Living the War  — Антон Тарасюк, арт-директор — Михайло Сметана, видавець — Володимир Кадигроб.

За словами Тарасюка, команда називає це видання книгою і планує роботу над наступними випусками.

Перше число Living the War  коштує 44 долари. Дізнатися про нього більше та зробити передзамовлення можна на офіційному сайті. Доставка у РФ та Білорусь неможлива.

Фото: телеграм-канал «Розбиті вази»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY