detector.media
Денис Шабанін
Софія Скиба
«Детектор медіа»
23.01.2023 16:07
Про що говорили в етері спільного телемарафону 22 січня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 22 січня 2023 року
Нардепи від «За майбутнє» у блоці «1+1», День Соборності України і закупівлі Міністерства оборони.

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Інтер», «1+1», «Рада», Суспільне.

Блоків ICTV/СТБ та «Ми — Україна» цієї доби в національному етері не було.

У нічному блоці «Інтера» показали новий випуск програми «Обличчя», в якому Дмитро Чистяков говорив з амбасадоркою Фонду ООН цілей Сталого Розвитку Христиною Катракіс. Також показали повтор інтерв’ю з артистами Ольгою Сумською та Віталієм Борисюком, яке транслювали 12 листопада 2022 року. Крім того, повторили випуск програми «Акцент» попередньої доби. Зазначимо, що плашки «повтор» на екрані не було.

Ранковий слот «1+1» також розпочався з повтору частини випуску «Нічної варти», який був в етері 19 січня 2023 року. Зокрема, показали ту частину, де ведучі говорили з донецьким краєзнавцем Михайлом Кулішовим.

Далі у блоці «плюсів» говорили з народним депутатом із улюбленої партії каналу — «За майбутнє» — Сергієм Лабазюком. Він розповів про роботу угоди про зерновий коридор та порушення домовленостей зі сторони росіян. Надалі штучні затримки впливають на ціну зерна й надалі на українських фермерів. Нагадаємо, «За майбутнє» — партія, близька до власника каналу Ігоря Коломойського, і її представників запрошують в ефір марафону зазвичай саме в межах блоків «1+1».

Про День соборності України говорили з істориками Володимиром Тиліщаком та Андрієм Руккасом, а також учасницею акції «Живий ланцюг» у 1991 році Ярославою Наумовою.

Команда телеканалу «Рада» організувала у своєму слоті виїзну гостьову студію. Її розпочали з обговорення Дня соборності з народною депутаткою України Оленою Шуляк. Вона розповідала про єдність українців та важливість такої єдності для перемоги над Росією. Також вона розповіла про лідерство Володимира Зеленського.

Візит Бориса Джонсона до України у гостьовій студії «Ради» обговорили із заступником голови Верховної Ради Олександром Корнієнком. Також він прокоментував проведення Всесвітнього економічного форуму у Давосі, зокрема важливість теми України та війни для світу.

Наприкінці слоту «Ради» показали матеріал про результати парламентського тижня. Події у ньому коментували народні депутати:

Закупівлі міністерства оборони у блоці Суспільного обговорили з головою правління Центру протидії корупції Віталієм Шабуніним та народними депутатами Федором Веніславським та Романом Костенком.

Також у слоті Суспільного показали інтерв’ю голови Українського інституту національної пам’яті Антоном Дробовичем, волонтера Павла Ігнатченка та президента Української ліги американського футболу, який наразі служить в армії, Юрієм Гундичем.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY