detector.media
23.01.2023 14:00
26 січня — презентація бази «Detox від пропаганди: як змінилася ворожа риторика стосовно здоров’я українців?»
26 січня — презентація бази «Detox від пропаганди: як змінилася ворожа риторика стосовно здоров’я українців?»
«Detox від пропаганди» проведуть фактчекери VoxCheck, аби протидіяти фейкам у системі охорони здоров’я.

У четвер, 26 січня, фактчекери VoxCheck проведуть презентацію бази «Detox від пропаганди: як змінилася ворожа риторика стосовно здоров’я українців?».

Під час  презентації відбудеться дискусія між представниками уряду, лікарської та журналістської спільноти про шкоду для здоров’я українців від дезінформації та найбільш ефективні методи протидії їй.

«Detox від пропаганди» проведуть фактчекери VoxCheck, аби протидіяти фейкам у системі охорони здоров’я. Буде презентовано оновлення бази «Detox від пропаганди», зокрема, оновлений функціонал, — тепер користувачам буде доступна краща навігація по контенту, інтерактивні графіки, функція завантаження бази та різні мовні версії.

Також аналітики команди розкажуть, як змінилася ворожа риторика стосовно здоров’я українців — які нові фейки придумали в росії, щоб спробувати зневірити українців у реформах, та які з них просочилися в український медійний простір.

Дата проведення: 26 січня

Час початку: 11:00  

Тривалість: 3 години

Подія відбудеться на платформі Zoom. Посилання буде надіслано зареєстрованим учасникам. Реєстрація за посиланням https://forms.gle/QW8H4QwvF9HArfUQ9

Програма події за посиланням.

Реалізація заходу стала можливою за підтримки проєкту USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я». Наша мета — підвищувати рівень медіаграмотності та стійкості до дезінформації, пов’язаної з темою здоров’я, серед українців.

Ілюстрація: VoxCheck

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY