detector.media
15.10.2004 13:12
Програму “Фестиваль фестивалів” МКФ “Молодість” пройде в оновленому кінотеатрі “Братислава”"Детектор медіа"
На черговій прес-конференції кінофестивалю “Молодість”, що відбудеться у Києві 23 – 31 жовтня, анонсувалися дві окремі фестивальні програми – фестиваль індійського кіно та “Фестиваль фестивалів”.

Фестиваль індійського кіно організовано спільними зусиллями МКФ “Молодість” та Посольства Республіки Індія. Індійські стрічки демонструватимуться у кінотеатрі “Україна”, де протягом усього фестивалю глядачі зможуть переглянути 7 картин з пристрасним коханням, вселенськими трагедіями та не менш вселенськими радощами, під акомпанемент традиційних індійських кінохорів та з вражаючими танцювальними масовками.

Також на прес-конференції було повідомлено про те, що після тривалої перерви відкрився оновлений столичний кінотеатр “Братислава” (на Оболоні). Варто відзначити грамотний промо-хід менеджменту “Братислави”, який одразу звернувся до дирекції “Молодості” з проханням залучити кінотеатр у коло фестивальних показів. Таким чином кінотеатр одразу заявляє про себе на прокатному ринку як про прибічника “правильного” кіно, плюс показує дорогу до своїх кінозалів найбільш просунутій синефільській публіці. Цього року в “Братиславі” демонструватимуться картини з програми “Фестиваль фестивалів”, зокрема чергові “Еротичні історії”, які щороку показують на “Молодості”. А відкриє “Фестиваль фестивалів” у “Братиславі” стрічка “Головою об стіну” – переможець Берлінського МКФ.

"Детектор медіа"
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY