detector.media
Денис Шабанін
Софія Скиба
«Детектор медіа»
19.01.2023 12:06
Про що говорили в етері спільного телемарафону 18 січня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 18 січня 2023 року
Загибель керівництва МВС, ліквідація наслідків теракту в Дніпрі та інтерв’ю з предстоятелем Православної церкви України Епіфанієм.

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: ICTV/СТБ, «Рада», Суспільне, «1+1».

Блоків «Ми — Україна» та «Інтера» цієї доби в національному етері не було.

Нічний блок нацмарафону, у якому працювала команда телеканалів ICTV та СТБ, складався з повторів. Зокрема, двічі повторили підсумковий випуск новин за попередню добу. Під час трансляції плашки «повтор» на екрані не було, й глядачі могли сприймати ці новини як оперативні. Про цю проблему докладно писав автор моніторингу «Детектора медіа» Ігор Куляс.

Про загибель керівництва Міністерства внутрішніх справ України у студії «Ради» повідомили під час розмови з гостем студії — експертом з усіх питань Георгієм Біркадзе. Далі показали брифінг заступника керівника Офісу президента Кирила Тимошенка та начальника Головного управління Національної поліції України у Київській області Андрія Нєбитова.

Також про падіння гелікоптера у Броварах говорили з радником міністра внутрішніх справ України Вадимом Денисенком, народною депутаткою Галиною Янченко та речником командування повітряних сил Юрієм Ігнатом. Зокрема, Денисенко у блоці «Ради» закликав людей не спекулювати на загибелі керівництва МВС та не вірити спекуляціям, які обов'язково виникатимуть (авжеж, вони виникли — ми докладно розібрали їх тут).

Про наслідки ракетного удару по Дніпру та їх ліквідацію у гостьовій студії «Ради» говорили з радницею голови Дніпропетровської обласної військової адміністрації Наталією Бабаченко. Вона розповіла, що до пошкодженого будинку вже під’єднують комунікації. Ще, за її словами, треба під'єднати водогін, оскільки його сильно пошкодили.

У блоці Суспільного показали інтерв’ю Олени Ремовської з предстоятелем Православної церкви України Епіфанієм. Говорили про різдвяну службу у Києво-Печерській лаврі та підтримку релігійними організаціями українських військових.

Про форум у Давосі у гостьовій студії Суспільного говорили з виконавчим директором Міжнародного фонду «Відродження» Олександром Сушком, виконавчою директоркою Українського дому в Давосі Уляною Хром’як та міським головою Києва Віталієм Кличком. Зокрема останній розповів про військову допомогу Німеччини.

О 21:15 в етері національного марафону показали інтерв’ю загиблого міністра внутрішніх справ України Дениса Монастирського, яке записали журналісти телеканалу «Рада» 31 грудня 2022 року. З ним говорили про плани на 2023 рік та реформування міністерства.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY