detector.media
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
18.01.2023 21:04
Невідомий чоловік із ножем, пляшкою алкоголю і цукерками спробував викрасти зі студії каналу «Еспресо: Біла Церква» телекамеру. Його затримали
Невідомий чоловік із ножем, пляшкою алкоголю і цукерками спробував викрасти зі студії каналу «Еспресо: Біла Церква» телекамеру. Його затримали
Коли один зі співробітників каналу схопив чоловіка на гарячому, той спробував пояснити свою присутність у телестудії тим, що прийшов працевлаштовуватися.

Сьогодні, 18 січня, опівдні у приміщення телеканалу «Еспресо: Біла Церква» зайшов невідомий чоловік і спробував винести зі студії дороговартісну камеру. При собі він мав ніж та алкоголь. Про інцидент «Еспресо» повідомив на своєму сайті.

За викликом працівників каналу прибули правоохоронці, вони склали протокол та забрали чоловіка з собою до відділку, щоб з’ясувати всі обставини події.

«Детектор медіа» зв’язався із головною редакторкою «Еспресо: Біла Церква» Катериною Головіною, яка була очевидицею цього інциденту. За її словами, невідомий чоловік зайшов у студію у той час, коли всі співробітники перебували поза нею: хтось пішов обідати, а хтось працював за комп’ютерами в приміщенні поряд зі студією.

Невідомий спробував вкрасти телекамеру, яка стояла на штативі. Але не знав, як її з нього зняти і як від’єднати кабелі, за допомогою яких пристрій був підключений до іншої студійної техніки. Своїми діями він привернув увагу одного зі співробітників каналу. Коли медійник зайшов до студії, він побачив стороннього і запитав, що той тут робить. Невідомий відповів: «Прийшов працевлаштовуватися».

«Я почула, що щось відбувається у студії, забігла туди, дивлюся — а наша дороговартісна камера лежить на підлозі, — розповіла Катерина Головіна. — Тим часом цей чоловік вже пішов. На моє прохання один зі співробітників його наздогнав, після чого ми викликали правоохоронців. Ми його спитали: “Як ти дізнався, що тут телеканал?”. А він каже: “Мені підказали, куди йти і що робити”. Хто саме підказав і з якою метою, поки невідомо».

За словами головної редакторки «Еспресо: Біла Церква», поліція виявила при чоловікові не лише ніж та пляшку алкоголю, але й багато інших речей, зокрема цукерки, станки для гоління та навіть якусь приправу.

Внаслідок злочинних дій невідомого чоловіка студійна камера каналу пошкоджена, але Головіна запевнила, що пошкодження підлягають ремонту. Крім цього, редакція «Еспресо: Біла Церква» зв’язалася із центральним офісом каналу і попросила встановити в її офісі електронну систему, яка дозволить убезпечитися від повторення подібних інцидентів.

Фото: «Еспресо»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY