detector.media
Роман Мельник
«Детектор медіа»
18.01.2023 13:41
СБУ розпочала розслідування катастрофи гвинтокрила у Броварах, розглядають три основні версії
СБУ розпочала розслідування катастрофи гвинтокрила у Броварах, розглядають три основні версії
Серед основних версій — порушення правил польоту, технічна несправність та умисні дії.

Служба безпеки України відкрила провадження за фактом падіння гелікоптера у Броварах. Серед основних версій — порушення правил польоту, технічна несправність гвинтокрила та умисні дії. Про це повідомляє пресслужба СБУ.

«Слідчі СБУ розпочали досудове розслідування за фактом падіння гелікоптера у Броварах Київської області.

Наразі розглядаються декілька версій трагедії, серед яких:

Наразі співробітники СБУ проводять комплекс слідчо-оперативних заходів, щоб встановити всі причинно-наслідкові зв’язки і деталі трагедії.

Речниця Нацполіції Мар’яна Рева в ефірі національного телемарафону уточнила, що  станом на 12.30 в авіакатастрофі гелікоптера загинули 16 людей, троє з них – діти.

Зранку 18 січня у Броварах біля Києва упав гвинтокрил. В результаті падіння загинуло 16 осіб, серед них вище керівництво Міністерства внутрішніх справ – міністр Денис Монастирський, його перший заступник Євгеній Єнін та державний секретар Юрій Лубкович.

Гвинтокрил упав поруч із дитячим садком та житловим будинком. За попередньою інформацією, серед загиблих 3 дітей. У лікарнях перебувають 22 особи, 10 з яких — діти.

Правоохоронці розглядають усі можливі версії аварії гвинтокрила у Броварах, у якому загинуло керівництво МВС. Очевидців трагедії просять звертатися до поліції та надати свідчення для з’ясування причин катастрофи.

Фото: Магнолія-ТВ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY