detector.media
Роман Мельник
«Детектор медіа»
18.01.2023 10:43
У Броварах упав вертоліт із керівництвом МВС на борту. Стали відомі імена загиблих
У Броварах упав вертоліт із керівництвом МВС на борту. Стали відомі імена загиблих
Гелікоптер ДСНС упав поблизу дитячого садка. Загинуло 14 осіб, зокрема керівництво МВС та одна дитина.

Зранку 18 січня у Броварах біля Києва поблизу дитячого садочку та житлового будинку упав гвинтокрил. В результаті падіння загинуло 14 осіб. Серед них вище керівництво Міністерства внутрішніх справ  — міністр Денис Монастирський, його перший заступник Євгеній Єнін та державний секретар Юрій Лубкович, троє членів екіпажу та ще троє працівників правоохоронних органів. Крім того, загинула одна дитина.

Про це повідомили низка ЗМІ з посиланням на дописи Нацполіції та керівника Нацполіції Ігоря Клименка. Згодом підтвердив загибель керівників МВС в етері телемарафону заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко.

«Сьогодні вранці, 18 січня, у Броварах розбився гвинтокрил ДСНС. Внаслідок авіакатастрофи загинуло керівництво МВС: міністр, перший заступник міністра та державний секретар.

Всього наразі відомо про 16 загиблих, з них 2 дітей. З них 9 перебували на борту гвинтокрила.

22 потерпілих перебувають в лікарні, з яких 10 дітей», – написав Клименко.

Він додав, що на місці працюють всі профільні та спеціалізовані служби. Триває огляд місця події.

Раніше голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба повідомив, що гвинтокрил упав поруч із дитячим садком та житловим будинком. 

«Під час трагедії у садку перебували діти та співробітники закладу. На даних момент всіх евакуювали. Є постраждалі», – написав він.

Кирило Тимошенко в етері телемарафону повідомив, що гелікоптер ДСНС з керівництвом МВС на борту летів у справах «в одну з "гарячих" точок, де зараз тривають бойові дії». На борту було 9 осіб.

За оновленою інформацією ДСНС, станом на 15:45 у Броварах завершили пошуково-рятувальні роботи.

На місці падіння вертольоту загинули 14 осіб, з них 1 дитина. Травмовано 25 осіб, з них 11 дітей.

За інформацією зі сайту МВС, загинули троє членів екіпажу — Олександр Василенко, Костянтин Коваленко, Іван Касьянов, заступниця керівника Патронатної служби МВС Тетяна Шутяк і начальник управління забезпечення захисту Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції Михайло Павлушко, провідний інспектор Департаменту комунікації МВС Микола Анацький.

Фото: Магнолія-ТВ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY