detector.media
17.01.2023 18:34
До 10 лютого — реєстрація на конкурс документальних короткометражних фільмів від hromadske
До 10 лютого — реєстрація на конкурс документальних короткометражних фільмів від hromadske
На конкурс «Ліфт» приймають фільми, що висвітлюють теми війни, відбудови України, прав людини, а також підтримують демократичні цінності суспільства.

До свого десятиріччя hromadske спільно з фестивалем документальних фільмів Kharkiv MeetDocs та Чеським центром організовують конкурс документальних короткометражних фільмів «Ліфт». 

Він відбуватиметься у три етапи протягом року, на кожному з яких буде визначений переможець.

Серед членів журі — експерти та експертки в галузі журналістики й документалістики, а саме: операційна редакторка hromadske Христина Коціра, головний режисер ютуб-каналу hromadske, кінорежисер та відеооператор Олександр Назаров, засновниця й директорка фестивалю документального та ігрового кіно Kharkiv MeetDocs у м. Харків Євгенія Крігсхайм, адміністративна директорка міжнародного кінофестивалю Kharkiv MeetDocs Вікторія Водка та чеський журналіст, військовий репортер, політолог і режисер документальних фільмів Войтех Богач.

На конкурс документальних фільмів «Ліфт» приймають завершені стрічки, що висвітлюють теми війни, відбудови України, прав людини, а також підтримують демократичні цінності суспільства.

Перший етап конкурсу проведуть у такі терміни: 

Найкращі фільми отримають призи від організаторів та партнерів:

Подати заявку на конкурс можна тут, а також ознайомитися з Положенням конкурсу за посиланням.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY