detector.media
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
16.01.2023 18:17
Таня Павліченко очолила новий медіапроєкт «Вечір»: допомагатиме українцям робити свої вечори кращими
Таня Павліченко очолила новий медіапроєкт «Вечір»: допомагатиме українцям робити свої вечори кращими
За процесом створення нового онлайн-видання можна буде стежити у соцмережах.

Головною редакторкою онлайн-видання «Вечір» стане Таня Павліченко. Про це на своїй фейсбук-сторінці повідомила Ірина Андрейців, шеф-редакторка напряму тематичних медіа Агенції медійного росту «Або». «Вечір» — це нове онлайн-видання, яке планує публікувати інформацію, що стане читачам у пригоді саме у вечірній час.

Андрейців зазначила, що вони із Павліченко знайомі з 2010 року і були однокурсницями у Львівському національному університеті ім. І.Франка. «Ще відтоді я пам'ятала ерудованість Тані. Її аналітичне мислення та начитаність», – зауважила Ірина. Вона уточнила, що Тетяна подавала своє резюме, претендуючи на посаду журналістки, але зрештою погодилась на пропозицію стати головною редакторкою «Вечора». Для неї це буде дебютний досвід керування журналістською командою.

«Я бачу “Вечір” як сервісне медіа, яке допоможе українцям 1) зробити свій вечір кращим тут і зараз; 2) спланувати наступний день; 3) почитати матеріали, які допоможуть якісно покращити життя, надихнути, розважити без відчуття “втраченого часу”», – поділилась Тетяна із «Детектором медіа». За її словами, команда «Вечора» має намір працювати із начебто новими для онлайн-медіа форматами (зокрема видання публікуватиме кросворди) та шукатиме способи, як по-новому подати звичні теми. Наразі в редакції у розробці є такі ідеї: «як проводять свій вечір вчителі/ електрики/ касири», «що готує на вечерю шеф-кухар N», «як вибрати подушку: поради ортопеда».   

«Я дуже вболіваю за якісну українську журналістику і дуже хочу, аби її ставало більше. Тож разом з командою будемо триматись засад критичного мислення, наукового підходу, здорового глузду і адекватної комунікації», – запевнила нашу редакцію Таня Павліченко.

Орієнтовна дата запуску «Вечора» – березень. Павліченко та Андрейців повідомлятимуть у соцмережах про всі етапи створення нового медіа. Там же обіцяють згодом повідомити й точну дату запуску свого проєкту. 

Фото: Таня Павліченко фейсбук

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY