detector.media
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
16.01.2023 14:50
Сайт «Наші гроші. Львів» переїхав на новий домен
Сайт «Наші гроші. Львів» переїхав на новий домен
Онлайн-майданчик готують до «кардинальних змін».

У сайту проєкту журналістських розслідувань «Наші гроші. Львів» змінилася адреса, оскільки він переїхав на новий домен. Про це на своїй сторінці у фейсбуку повідомила співредакторка проєкту Олександра Губицька.

«Сайт «Наші гроші. Львів» переїхав на новий, окремий домен, тому не дивуйтесь – https://ngl.media. Плануємо кардинально його змінювати і нам потрібен прямий доступ до керма», – повідомила Губицька.

Сайт проєкту було створено у січні 2013 року, а перший редизайн робили у 2020-му. Нині, на думку команди проєкту, сайт знову потребує оновлення. «Хочемо зробити його значно зручнішим для читачів. Проблем при переїзді не було, за це дуже дякуємо Media Development Foundation – вони допомогли провести SEO-аудит сайту, виправити наявні недоліки і переїхати на новий домен», – розповіла в коментарі «Детектору медіа» Олександра Губицька.

«Наші гроші. Львів» – незалежне антикорупційне видання, яке розпочало роботу в кінці 2012 року. Незаконне використання бюджетних коштів, проблеми в сфері екології, корупція, резонансні судові справи – такими були основні теми команди «Наших грошей. Львів», які у своїй роботі фокусувалися переважно на подіях у Львові та області, а також сусідніх областях. Як повідомляв «Детектор медіа», минулої осені проєкт запустив новий відеоформат на ютубі. Після початку повномасштабного вторгнення Росії журналісти «Наших грошей. Львів» зосередилися на ідентифікації російських окупантів, які чинили в Україні звірства. 

Детальніше про актуальну роботу команди «Наші гроші. Львів» читайте в матеріалі «Детектора медіа» «Повертаємось до того, що робили до 24 лютого». «Наші гроші. Львів» вважають, що розслідування — на часі».

Фото: «Наші гроші. Львів» / фейсбук

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY