detector.media
Ярослав Зубченко
«Детектор медіа»
13.01.2023 19:19
У марафоні «Єдині новини» з’явиться телетижневик
У марафоні «Єдині новини» з’явиться телетижневик
Щотижневі підсумки по черзі вироблятимуть ICTV та «1+1»

Програми «Факти тижня» та «ТСН. Тиждень» почнуть виходити в ефірі марафону з 29 січня, — про це «Детектору медіа» стало відомо з власних джерел. 

Інформацію підтвердила шефредакторка та ведуча «Фактів тижня» Оксана Соколова. Вона зазначила, що «Факти тижня» весь цей час продовжували виходити онлайн, тож на програму чекає радше «зміна майданчика». Телетижневик ICTV в ефірі марафону «Єдині новини» продовжать вести Оксана Соколова та Сергій Кудімов. 

Також інформацію підтвердив генеральний директор «1+1 media» Ярослав Пахольчук. Ведучою «ТСН. Тиждень» лишиться Алла Мазур. На запитання, чому з усіх учасників марафону телетижневик будуть виробляти лише ICTV та «1+1», гендиректор «1+1 media» відповів: «Ну, якщо ви розумієте якість новин, то, по-моєму, ваше питання не потребує відповіді».

Нагадаємо, що блоки марафону виробляють «1+1», ICTV/СТБ, Суспільне, «Інтер», «Ми-Україна» та «Рада». Українські телеканали об’єдналися в «Єдині новини» 25 лютого, наступного дня після повномасштабного вторгнення Росії.

«Детектор медіа» здійснює регулярний моніторинг телемарафону. За підсумками першого півріччя 2022-го року, найбільша кількість серйозних порушень професійних стандартів спостерігається на ICTV/СТБ (1048), «Інтері» (735), «Раді» (717), «1+1» (672). В ефірі Суспільного зафіксовано 181 порушення.

Про актуальне становище та проблеми «Єдиних новин» читайте в матеріалі Отара Довженка «Диво, що затягнулося. Телемарафон «Єдині новини» у 2022 році».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY