detector.media
10.01.2023 18:29
Дмитро Слободян, ICTV: Ведемо розмови з ICTV2 про можливість повернення в етер шоу «Ранок»
Дмитро Слободян, ICTV: Ведемо розмови з ICTV2 про можливість повернення в етер шоу «Ранок»
Дмитро Слободян: Ми ведемо розмови з телеканалом про можливість повернення "Ранку" в ефір. Але ще не прийшли до якогось рішення.

Виконавчий продюсер телеканалу ICTV Дмитро Слободян в  інтерв’ю «Детектору медіа» висловив сподівання, що шоу «Ранок  у великому місті»» зможе повернутись в етер нового телеканалу ICTV2. Мовник був створений StarLight Media для трансляції контенту, який канал-флагман ICTV не може показувати, бо бере участь у спільному телемарафоні.

«Ми ведемо розмови з телеканалом про можливість повернення "Ранку" в ефір. Але ще не прийшли до якогось рішення. Так, канал будуть запускати, але  телебачення — в першу чергу бізнес, а не благодійність. І саме з позицій бізнесу канал повинен розуміти, вигідний йому якийсь контент чи ні. Щойно розуміння вигідності співпраці з’явиться, і ми знайдемо точки зіткнення, ми відразу ж повернемося в ефір», — каже Слободян.

У Слободяна є сподівання,  що спільні точки дотику будуть знайдені з ICTV2 і відбудеться повернення в ефір «веселою великою командою»: «Але все буде залежати від багатьох факторів в Україні й у світі. Не знаю, що буде завтра. Сподіваюся, рекламний ринок буде зростати, війна закінчиться, наші військові виженуть русню  з нашої території й ми будемо далі працювати в розважальній сфері. Але коли це станеться, я не знаю».

Ранкова інформаційно-розважальна програма «Ранок у великому місті» стартувала в етері телеканалу ICTV  у 2015 році.  

Після повномасштабного вторгнення ICTV почав показувати спільний телемарафон, частина команди «Ранку у великому місті» знайшла роботу на новому напрямку: виробляє контент для російськомовного марафону «FreeДом». Частина працівників пішла воювати, зокрема ведучий «Ранку» Павло Казарін і спеціальний кореспондент із міжнародної тематики Юрій Мацарський. 

Фото: телеканал ICTV

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY