detector.media
06.01.2023 15:22
На окупованій Херсонщині на російських телеканалах показали звернення Зеленського
На окупованій Херсонщині на російських телеканалах показали звернення Зеленського
Новорічне звернення президента транслювали близько 8 разів.

У Каховському районі на окупованій частині Херсонщини на російських телеканалах 5 січня показали новорічне звернення президента України Володимира Зеленського. Про це повідомив журналіст Олег Батурін з посиланням на жителів, які перебувають в окупації.

Звернення Зеленського показали близько 8 разів. 

«Не знаю, як наші зламали російські канали, але ми були не в собі від щастя. Дивились звернення президента і плакали. Дивились і плакали. Це було щось неймовірне! Ми вдячні тим, хто це зробив», — розповіли Олегу Батуріну жителі окупованої частини Херсонщини.

Російські телеканали замість українських окупанти транслюють там з кінця березня.

Нагадаємо, Lviv Media Forum збирає мільйон гривень на відновлення філії «Суспільне Херсон».

Із березня по листопад Херсон перебував під окупацією Росії. Росіяни захопили приміщення херсонської філії Суспільного і відкрили на його базі пропагандистський телеканал «Таврия», «адміністраторкою» якого призначили колишню прибиральницю Лілію Макарову.

У жовтні російські пропагандисти тікали з Херсона на лівобережну частину Херсонщини і перевозили через Дніпро награбоване майно Суспільного. 

11 листопада українська армія зайшла у звільнений Херсон. Російські окупанти перед відступом із міста розгромили приміщення телецентру «Суспільне Херсон».

Фото: Олег Батурін/фейсбук

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY