detector.media
05.01.2023 14:45
У боях під Бахмутом загинув автор книги спогадів про Іловайськ Олександр Кузенков
У боях під Бахмутом загинув автор книги спогадів про Іловайськ Олександр Кузенков
«Останні посмішки Іловайська» — це оповідання про піт, кров, життя та смерть, адресоване молодому поколінню, головними героями якого є військові добровольці.

20 грудня в бою під Бахмутом на Донеччині загинув автор книги «Останні посмішки Іловайська» Олександр Кузенков з позивним «Хорт».

Про це повідомила пресслужба Київського університету імені Бориса Грінченка, випускником факультету журналістики якого був Олександр.

«Наш захисник міг стати відомим журналістом, письменником, поетом. Однак у важкі часи для країни він взяв до рук зброю та пішов захищати Україну від російських загарбників», - повідомили в університеті.

У 2017 році вийшла друком книга його спогадів з війни під назвою «Останні посмішки Іловайська».

«"Останні посмішки Іловайська" - це оповідання про піт, кров, життя та смерть, адресоване передусім молодому поколінню для формування правильних ідеологічних цінностей», – пише про книгу видавництво «Орієнтир».

Головними героями книги є військові добровольці – «молоді хлопці, на таких жартівливо говорять "безвусі", які за покликом обов’язку пішли на війну». «Це оповідання, яке має прочитати кожен», – підсумовують у видавництві.

Нагадаємо, журналістка Анна Прокопенко опублікує книгу спогадів своєї бабусі, журналістки Наталі Харакоз, яка загинула у Маріуполі, «Новели Азовського узбережжя».

Фото: Київський університет імені Бориса Грінченка / фейсбук

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY