detector.media
03.01.2023 09:56
Пропагандист Соловйов — росіянам: Не треба боятися смерті. Життя сильно переоцінене. Тепер у нас є висока мета
Пропагандист Соловйов — росіянам: Не треба боятися смерті. Життя сильно переоцінене. Тепер у нас є висока мета
Пропагандисти кажуть, що тепер росіяни мають «нематеріальну мрію, високу мету» і «знають, заради чого живуть», а у російських солдатів на фронті в Україні є «чітке розуміння, за що вони воюють».

Російський пропагандист Володимир Соловйов вважає, що росіянам не варто боятися вмирати, адже «життя сильно переоцінене», а смерть все одно неминуча. Деякі гості його шоу в контексті війни проти України заявили, що тепер росіяни мають «високу мету і нематеріальну мрію», заради якої живуть і готові померти. Про це йшлося в етері програми Соловйова на каналі «Россия 1».

«Життя сильно переоцінене. Навіщо боятися того, що неминуче? Тим більше, ну, ми ж у рай потрапимо. Смерть – це закінчення одного земного шляху і початок іншого. Але боятися цього, а виходячи з цього, щоб це впливало на рішення, які ти ухвалюєш...», – сказав пропагандист.

Учасники телешоу підтримали Соловйова, мовляв, раніше росіяни жили одним днем, а тепер вони мають «нематеріальну мрію, високу мету», вони «знають, заради чого живуть», і що ця мета триватиме довше, ніж існують вони.

Соловйов погодився зі своїми гостями, що «жити варто тільки для того, заради чого ти можеш померти. Так і має бути». 

Він також додав, що у російських солдатів на фронті в Україні нібито є «дуже чітке розуміння, за що вони воюють, чому вони воюють», і це буцімто дає їм величезний «підйом бойового духу».

Ілюстрація: ZN.ua

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY