detector.media
31.12.2022 16:53
Росія випустила по Україні понад 20 крилатих ракет, 12 знищила протиповітряна оборона
Росія випустила по Україні понад 20 крилатих ракет, 12 знищила протиповітряна оборона
Ворог запустив 20 крилатих ракет повітряного базування з бомбардувальників Ту-95мс з акваторії Каспійського моря та ракетних комплексів наземного базування.

Головнокомандувач ЗС України генерал Валерій Залужний повідомив, що 31 грудня Росія атакувала Україну понад 20 крилатими ракетами. Силами Протиповітряної оборони знищено 12 ракет ворога.

«Сьогодні держава-терорист рф знову завдала масованого ракетного удару по цивільних обʼєктах нашої країни. Попередньо, противник здійснив пуски більше 20 крилатих ракет повітряного базування із застосуванням стратегічних бомбардувальників Ту-95мс з акваторії Каспійського моря та ракетних комплексів наземного базування. Силами і засобами нашої протиповітряної оборони знищено 12 крилатих ракет: 6 в межах Київської, 5 — Житомирської та 1 Хмельницької областей. Тримаймося! Нас не зламати! Перемога буде за нами!», — цитує Залужного пресслужба Генштабу ЗСУ.

В Україні 31 грудня після 12:35 оголосили масштабну повітряну тривогу. Росіяни атакували Київ, Миколаїв, Хмельницький (за уточненою інформацією, місто атакували дрони іранського виробництва).  Мер Києва Віталій Кличко повідомив про вибухи у Солом'янському, а також в Печерському та Голосіївському районах Києва.

У Києві внаслідок російської атаки одна людина загинула, 20 були поранені, серед постраждалих — японський журналіст.

У Києві, Київській, Одеській та Дніпропетровській областях застосовані екстрені відключення струму.

Фото: Віталій Юрасов/Кирило Тимошенко/Тelegram

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY