detector.media
31.12.2022 15:59
Кличко: У Києві внаслідок ракетного удару постраждав японський журналіст
Кличко: У Києві внаслідок ракетного удару постраждав японський журналіст
Вибухи пролунали у Солом'янському, а також в Печерському та Голосіївському районах Києва.

Мер Києва Віталій Кличко повідомив, що 31 грудня внаслідок ракетного удару росіян по місту загинула одна людина, постраждали вісім людей, серед них — японський журналіст.

«Під час атаки на Київ у Печерському районі поранено журналіста з Японії. Його госпіталізують медики. Загалом уже — 8 постраждалих…», — повідомив Кличко у телеграмі.

Кличко додав, що один із постраждалих унаслідок атаки — у важкому стані. Пізніше мер уточнив, що внаслідок російської атаки одна людина загинула, 20 — постраждали. Госпіталізували 14 постраждалих, шістьом медики надали допомогу на місці.

Пізніше стало відомо, що внаслідок атаки росіян був поранений журналіст японського видання Asahi Shimbun Ватару Секіта. Двоє репортерів видання зупинилися в київському готелі, який зазнав ушкоджень внаслідок російського удару. За словами Секіти, він був за межами готелю, коли сталася атака, уламки ракети поранили праву гомілку журналіста.

В Україні 31 грудня після 12:35 оголосили масштабну повітряну тривогу. Росіяни атакували Київ, Миколаїв, Хмельницький (за уточненою інформацією, місто атакували дрони іранського виробництва).  Мер Кличко повідомив про вибухи у Солом'янському, а також в Печерському та Голосіївському районах Києва.

У Києві, Київській, Одеській та Дніпропетровській областях були застосовані екстрені відключення струму.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY